Bestuurders van motorfietsen en (klassieke) automobielen

Ons huis ligt op 460 meter hoogte in de glooiende heuvels tussen de Adriatische kust en de Apennijnen, die tot 1700 meter hoogte reiken (Monte Catria). De omgeving is door zijn geografische veelzijdigheid en de geringe verkeersdichtheid een ideaal gebied voor rondritten, culturele – en culinaire belevenissen.

Vooral in mei-juni en september-oktober stellen wij ons huis open voor auto- en motorvrienden en bieden we ondersteuning bij de planning van de route. Voor groepen of op afspraak bied ik graag begeleide rondritten aan.

Wie zelf geen motorfiets mee heeft, kan er bij ons een lenen, ervan uitgaande dat de vereiste rijvaardigheid aanwezig is. Er staan verschillende motorfietsen van de klassieke Italiaanse merken Moto Morini, Moto Guzzi en Laverda tot uw beschikking.

De dagindeling bestaat dan uit een gezamenlijk ontbijt, toeren volgens de wensen van de groep of naar eigen idee, gezamenlijk bezoek aan interessante restaurants en napraten in onze gezellige bar (met verschillende bieren van het vat).

Voor kleine reparaties staat mijn werkplaats ter beschikking, voor grotere werkzaamheden krijgen we hulp van een bevriende (klassieker -) werkplaats in het nabijgelegen Pergola.

Graag gaan we in op uw individuele wensen, laat het ons gewoon even weten.